URGENT

L’Associació de Veïns de Palafolls Centre ofereix un curs de ping pong

Compartiu aquesta història

L’Associació de Veïns de Palafolls ha posat en marxa un curs de ping pong, impartit per un jugador semiprofesional, en Dani Mateo, per a totes les edats i tothom qui vulgui aprendre o millorar el seu joc. 

Pel moment l’activitat està programada els dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 hores a 20:00 al Palauet. Tot i que només fa unes setmanes que ha començat el curs, ha tingut molt bona rebuda per part de la població de Palafolls. El president de l’Associació de Veïns de Palafolls Centre, Joan Ramírez, ha explicat que ha estat tota una sorpresa perquè mai s’haurien imaginat aquest èxit. 

Pel moment, qualsevol persona que es vulgui apropar està convidat però aviat hauran de regular-ho i fer torns per participar perquè ara mateix només compten amb una taula per jugar i la intenció és que tothom que hi participi estigui en actiu:

La concessió de l’espai al Palauet és fins al juny però els organitzadors confien que de cares al setembre, amb la tornada dels nens a l’escola, arrenqui una nova temporada, en la qual s’hauran de plantejar si incrementar el número de taules o organitzar diferents torns per jugar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics