El Local Jove de Can Batlle organitza un taller gratuït sobre sexualitat per a alumnes d’institut

FOTO: Can Batlle
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Local Jove de Can Batlle, conjuntament amb la Cooperativa Candela, han preparat un taller sobre sexualitat amb l’objectiu que els joves pugin parlar i aclarir dubtes sobre el sexe amb naturalitat, sense prejudicis ni vergonya. 

El taller està programat per a la tarda del dimarts 25 d’abril, en dues tongades. La primera d’elles serà de 15:30 hores fins a les 17:20 hores, dirigida als joves de 1r i 2n d’ESO, i una altra per als nois de 3r i 4t de l’ESO que està prevista entre les 17:40 hores i les 19:30 hores. 

Malgrat que l’entitat compta amb una pauta bàsica introductoria, la intenció de és que els joves siguin els protagonistes de la xerrada i ells mateixos triïn i dirigeixin els temes a tractar. Ho explica la Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle:

Un altre dels objectius és fer que els joves se sentin en un espai segur, de confiança i on puguin parlar sense sentir-se jutjats.

Les inscripcions són obligatòries per assistir-hi i es poden sol·licitar fins el dimecres 19 d’abril, a través dels seus canals habituals, disponibles a les seves xarxes socials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics