URGENT

El Local Jove de Can Batlle organitza un taller gratuït sobre sexualitat per a alumnes d’institut

Compartiu aquesta història

El Local Jove de Can Batlle, conjuntament amb la Cooperativa Candela, han preparat un taller sobre sexualitat amb l’objectiu que els joves pugin parlar i aclarir dubtes sobre el sexe amb naturalitat, sense prejudicis ni vergonya. 

El taller està programat per a la tarda del dimarts 25 d’abril, en dues tongades. La primera d’elles serà de 15:30 hores fins a les 17:20 hores, dirigida als joves de 1r i 2n d’ESO, i una altra per als nois de 3r i 4t de l’ESO que està prevista entre les 17:40 hores i les 19:30 hores. 

Malgrat que l’entitat compta amb una pauta bàsica introductoria, la intenció de és que els joves siguin els protagonistes de la xerrada i ells mateixos triïn i dirigeixin els temes a tractar. Ho explica la Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle:

Un altre dels objectius és fer que els joves se sentin en un espai segur, de confiança i on puguin parlar sense sentir-se jutjats.

Les inscripcions són obligatòries per assistir-hi i es poden sol·licitar fins el dimecres 19 d’abril, a través dels seus canals habituals, disponibles a les seves xarxes socials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics