URGENT

Palafolls dona el tret de sortida a l’Escola de Salut 

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida als primers actes que s’han preparat dins el nou espai de benestar que impulsen la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’Ajuntament de Palafolls. 

Recordem que aquest és un programa de benestar emocional i salut comunitària que oferirà xerrades i tallers sobre diversos temes i que comptarà amb la col·laboració de professionals en l’àmbit de la salut i la seguretat. A més, també pretén ser un espai relacional per ampliar la xarxa de relacions de tots els participants. Així ho ha indicat Rosa Megia, referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació.

Aquest matí s’ha presentat la iniciativa i les activitats començaran el proper 25 d’abril. Concretament, es farà una xerrada sobre envelliment saludable a càrrec de Josep Torrent, Infermer ADI Malgrat-Palafolls. Per participar només cal omplir les butlletes que hi ha als taulells del CAP o dirigir-se als professionals del centre de salut palafollenc o a Serveis Socials de l’Ajuntament. A partir d’aquí, ells continuen amb tot el procediment necessari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics