URGENT

L’Ajuntament licitarà la venda de tres finques al sector 27 de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, s’ha convocat una nova sessió plenària a l’Ajuntament de Palafolls. En aquest cas, es tracta de la sessió ordinària del mes d’abril i compta amb 18 punts a l’ordre amb dues mocions i precs i preguntes inclosos. 

Entre aquests punts s’inclou la licitació de la venda de tres finques al sector 27, a Mas Reixac. També s’ha inclós la modificació dels estatuts de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, i l’aprovació de la modificació nº3/2023 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

A més, es presenten dues mocions del grup ERC-AM. La primera sobre la problemàtica dels abocadors incontrolats en els municipis de la demarcació de Barcelona i la segona per garantir la continuïtat dels centres especials de treball a Catalunya i, concretament, a la comarca del Maresme.

Com és habitual, la sessió començarà a les 19h i es podrà seguir en directe desde el 107.7 de la FM i a través del Facebook de Ràdio Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics