URGENT

El Castell de Palafolls acull la presentació de la Revista Vilelles amb un maridatge de vins

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, entre la resta d’activitats programades amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Castell de Palafolls acull la presentació de la tercera edició de la Revista Vilelles. 

L’esdeveniment se celebrarà, aquest pròxim dissabte a partir de les 19:00 hores, en un dels indrets patrimonialment més emblemàtics del municipi. Enguany, la presentació estarà acompanyada d’un maridatge de vins, a càrrec d’una enòloga llicenciada en Història. Ho explica l’arxiver municipal de Palafolls, Fèlix Bota.

La tercera edició de la revista de recerca, divulgació i difusió del patrimoni de Palafolls, té com a principal objectiu posar en valor el patrimoni del municipi, en el sentit més ample de la paraula, perquè es posa en relleu el patrimoni natural, històric o arquitectònic, entre d’altres, que uneixen passat i present de la nostra vila. 

Els articles estan escrits per autors com en Xavier Soldevila i l’Anna Maria Anglada, que ja van participar en el primer número, i en Xavier Salicrú, historiador local, a més dels treballs de recerca premiats per l’Ajuntament de Palafolls. Qui també hi ha participat és el nostre company de Ràdio Palafolls, Jordi Pratsevalls, que va entrevistar la Benedetta Tagliabue sobre la inauguració de la sala infantil de la biblioteca. 

L’acte és totalment gratuït però s’han de reservar les entrades, principalment, per garantir el correcte funcionament de la cata de vins que es farà durant l’esdeveniment. En els propers dies, els exemplars estaran disponibles tant a l’Ajuntament com al EMMID. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics