URGENT

La Quarta Finestra presenta ‘Una vez’, la seva darrera funció

Compartiu aquesta història

El grup teatral La Quarta Finestra estrena aquest cap de setmana el seu darrer projecte, treballat amb el Grup d’Adults,  titulat ‘Una Vez’. Les funcions estan programades per aquest divendres 21 i dissabte 22 d’abril, a la Masia de Can Florenci, el Casal de la Dona, a les 21:00 hores. 

Malgrat que els actors no han volgut revelar l’argument de la funció, han explicat que representa una història explicada desde diferents punts de vista que tenen com a eix central el sentit de la vida.  De fet, la història està construida a partir de les pròpies vivències dels actors, que han anat interpretant als exercicis al llarg de l’any, i les reflexions d’allò que els vibrava d’altres lectures de guions treballades. Raquel Pérez és una de les protagonistas de l’obra. 

En aquest sentit, fins a 13 actors pujaran a l’escenari per interpretar aquesta història codirigida per Pili Jiménez i la Nàcara Huélamo. De fet, un dels actors, l’Andoni Martín, ha confessat que l’obra li ha servit de teràpia personal i que han trencat una barrera entre lo profesional i lo personal: 


Per assistir a les funcions s’ha de reservar entrada escrivint al WhatsApp de la companyia, el 636 24 77 32. El preu de les entrades és de 12 euros. La companyia ja ha anunciat que l’aforament de la sala és reduït, només compten amb 45 butaques, i que les entrades han començat a esgotar-se. De fet, ja han anunciat una nova funció per al 26 de maig, que també serà al Casal de la Dona, a les 21:00 hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics