URGENT

L’Ajuntament aprova la licitació per la venda de tres finques a Mas Reixac

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls va acollir una nova sessió ordinària del ple municipal on es van aprovar diverses qüestions. Entre elles, hi havia l’aprovació de l’expedient per la contractació administrativa especial de la venda de tres parcel·les de sòl industrial ubicades al sector 27, a Mas Reixac.

Actualment, l’Ajuntament de Palafolls disposa de tres parcel·les que van ser adjudicades al consistori després que la subhasta d’elles quedés deserta. Segons va explicar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, això és producte de l’intent de cobrar el deute acumulat dels anteriors propietaris. Un cop no es va poder cobrar i ningú les va voler en subhasta, l’ajuntament ha pogut acollir-se al seu dret de quedar-se les propietats.

Un cop acabats els processos necessaris, el consistori palafollenc ha creat un pack de licitació on s’ofereixen les tres parcel·les, ja que hi ha diverses empreses que s’han interessat en la seva compra. Segons va explicar, les parcel·les tenen un valor total de 3.124.375 euros

En total hi ha disponibles una parcel·la de 10.000 metres quadrats i dues més que sumen 15.000 metres quadrats més. L’Ajuntament les oferirà ens dos paquets, tot i que també es podran adjudicar juntes les tres segons la demanda. Finalment, el punt a l’ordre del dia va aprovar-se amb els vots a favor de tots els grups municipals. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics