URGENT

Comencen les emissions de prova de les competicions al Palauet

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el Palauet començarà a emetre en directe les competicions esportives que s’hi duguin a terme dins del pavelló. Després de la instal·lació de càmeres el mes de febrer en alguns equipament municipals, com la Figuerassa i el Palauet, l’Ajuntament ha informat que ja està tot apunt per començar a retransmetre les primeres competicions esportives. 

Així ho va donar a conèixer al ple municipal d’ahir la regidora d’esports a Palafolls, Sònia González. Segons va indicar, aquestes emissions seran de prova i permetran comprovar com funciona el servei abans d’iniciar-lo oficialment. 

La intenció és que abans que acabi la temporada ja es puguin retransmetre totes les competicions de forma habitual pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Palafolls. Aquest mateix cap de setmana ja es podrà gaudir de totes les competicions que s’han organitzat. Concretament, es podran veure els partits del CFS Sant Lluís de Palafolls i del CB Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics