URGENT

Esquerra Unitària presenta al·legacions al Consell Comarcal del Maresme contra la pujada de preus de l’aigua

Compartiu aquesta història

Esquerra Unitària de Palafolls s’ha unit a diversos grups municipals del Maresme, per presentar al·legacions contra el Consell Comarcal del Maresme com a conseqüència de la proposta de pujada de preu de l’aigua a la comarca.  

La proposta de pujada, presentada per AGBAR (distribuïdora comarcal dels serveis de l’aigua) dona resposta a l’increment dels preus de l’electricitat a causa de la guerra a Ucraïna. L’alcaldable de Palafolls per EU, Juan Andrés Osorio, ha denunciat que l’informe presentat “no s’agafa per enlloc”.

En aquest sentit, Osorio ha calificat la proposta de “ridícula”, ja que afavoreix a Agbar per doble partida, en tant que l’empresa és la distribuïdora tant a nivell comarcal com a nivell municipal.

La proposta de pujada de preus finalment va ser suspesa per l’Agència Catalana de l’Aigua, per falta de claredat. Tot i així, s’espera que abans que acabi el mes torni a passar pel ple del Consell. Justament, el grup municipal ahir també va traslladar aquesta qüestió al ple d’abril de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics