Esquerra Unitària presenta al·legacions al Consell Comarcal del Maresme contra la pujada de preus de l’aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Esquerra Unitària de Palafolls s’ha unit a diversos grups municipals del Maresme, per presentar al·legacions contra el Consell Comarcal del Maresme com a conseqüència de la proposta de pujada de preu de l’aigua a la comarca.  

La proposta de pujada, presentada per AGBAR (distribuïdora comarcal dels serveis de l’aigua) dona resposta a l’increment dels preus de l’electricitat a causa de la guerra a Ucraïna. L’alcaldable de Palafolls per EU, Juan Andrés Osorio, ha denunciat que l’informe presentat “no s’agafa per enlloc”.

En aquest sentit, Osorio ha calificat la proposta de “ridícula”, ja que afavoreix a Agbar per doble partida, en tant que l’empresa és la distribuïdora tant a nivell comarcal com a nivell municipal.

La proposta de pujada de preus finalment va ser suspesa per l’Agència Catalana de l’Aigua, per falta de claredat. Tot i així, s’espera que abans que acabi el mes torni a passar pel ple del Consell. Justament, el grup municipal ahir també va traslladar aquesta qüestió al ple d’abril de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics