URGENT

Palafolls s’omple de roses i llibres per Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, set parades de llibres i roses ocuparan la Plaça del Fòrum Palatiolo. Concretament, seran quatre entitats palafollenques i tres partits polítics els que se situaran a la plaça per vendre roses i llibres. Amb els diners recaptats de la venda, alguns d’ells col·laboraran amb entitats socials i col·lectius concrets.

A més, a banda de les parades com a tal, a partir de les 11h, també es comptarà amb l’actuació dels combos de l’Escola Municipal de Música. Les actuacions i les parades s’allargaran durant tot el matí.

Pel que fa a la resta d’activitats, recordem que aquesta setmana Palafolls s’ha omplert i es continuarà omplint d’actes. Avui a les 20h, la Coral Palatiolo ofereix un concert a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Demà, és el torn del VIII Aplec Sardanista Maria Sabatera a partir de les 10:30h al Parc Joaquim Ruyra. Al matí, també, es farà pels més petits la lectura del conte ‘Dracs empanats i princeses rondinaires’ a partir de les 11:30h a la biblioteca.

Finalment, el dissabte a la tarda es farà la presentació de la revista Vilelles al Castell de Palafolls. L’acte es farà a les 19h i és necessari reservar plaça per poder-hi assistir. Tothom interessat encara pot acostar-se al l’Escola Municipal de Música i Dansa a recollir les seves entrades. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics