URGENT

S’estrena el nou espai polivalent del CAP de Palafolls

Compartiu aquesta història

Han finalitzat les obres a l’antiga sala de maternitat, que és propietat del consistori i on antigament es feien les sessions de prepart i postpart. Això ha permès que l’Ajuntament anuncïi la disponibilitat per a realitzar activitats al nou espai polivalent del Centre d’Atenció Primària del municipi. 

Així ho va informar l’Ajuntament en el passat ple del dijous 20 d’abril. La regidora de Salut, Sònia González, ha informat que, un cop acabades les obres, ara mateix treballen en l’habilitació de l’espai per a que les entitats en puguin fer ús. 

Les obres van començar al desembre del 2022, després que l’Ajuntament i el Corporació de Salut del Maresme i la Selva signessin l’acord per fer la reforma del centre de salut. A més de la nova sala per a entitats, també s’han adaptat els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha habilitat un canviador de nadons, entre d’altres reformes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics