URGENT

L’àrea de Cultura celebra les sinergies entre els alumnes de l’assignatura “Treball Comunitari” i l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

El projecte que ha posat en marxa l’assignatura “Treball Comunitari” consisteix en què alumnes de 4t d’ESO de l’institut realitzin tasques de suport als tècnics i els responsables de les diferents àrees de l’Ajuntament. L’objectiu del projecte és que els alumnes entenguin la importància de l’associacionisme i el treball comunitari. 

En aquest sentit, l’Ajuntament i l’Institut van arribar a un acord perquè els alumnes del centre col·laboressin durant deu hores cadascun en l’organització i realització de les activitats que es celebren al municipi. 

En el cas de l’Àrea de Cultura, 17 joves han ajudat durant les jornades de la Fira d’Entitats o la diada de Sant Jordi. El tècnic de cultura, Ricard Morales, ha valorat positivament la seva participació. 

Els joves, que en total han acumulat 170 hores de feina, han participat en els esdeveniments amb tota mena de responsabilitats:

Amb tot, els alumnes també han col·laborat amb els responsables d’altres equipaments de l’ajuntament, com el Palauet, la Figuerassa o la Biblioteca Enric Miralles, entre d’altres serveis municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics