URGENT

El Consorci de Promoció Turística del Maresme engega un nou fulletó de promoció de la comarca com a destinació turística

Compartiu aquesta història

En el fulletó s’hi detallen esports com la natació, el cicloturisme, el golf o el senderisme, entre altres modalitats esportives, com a esports de referència de la comarca. Així mateix, s’hi especifiquen totes les instal·lacions i els espais que disposa la comarca per a la realització de les activitats esportives. 

L’elaboració del fulletó és a càrrec del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i recull tota la informació relacionada amb el turisme esportiu de la comarca. En aquest sentit, el document compta amb un mapa on es troben els diferents emplaçaments esportius de la comarca, des de piscines olímpiques, pistes d’atletisme o ports esportius, entre altres ubicacions, on es poden dur a terme les activitats. 

Així mateix, el Consorci ha recordat que la comarca està distingida com a destinació de cicloturisme i de senderisme per l’Agència Catalana de Turisme. Per aquest motiu, el document també incorpora un catàleg de les diferents rutes de les quals disposa la regió, així com els diferents nivells i necessitats que requereixen cadascuna de les activitats. 

A més, en tant que Calella i Santa Susanna són municipis certificats com a destinacions de turisme esportiu, el document afegeix un llistat dels diferents allotjaments que compten amb serveis específics per a esportistes, entre els quals es troba l’Aqua Hotel Silhouette & Spa de Malgrat de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics