URGENT

La llista d’Esquerra Unitària compta amb candidats que ‘són una part activa de l’engranatge del grup municipal’

Compartiu aquesta història

El Casal d’Avis de Palafolls, un cop més, el divendres va ser escenari de la presentació completa dels membres de la llista d’Esquerra Unitària per Palafolls. L’alcaldable Juan Andrés Osorio va destacar a Ràdio Palafolls que s’han escollit persones que han treballat per l’assemblea del partit i que ‘són una part activa de l’engranatge del grup municipal’. 

El lema de la seva campanya és ‘Cuidem-nos’ i, és que, tal com indica Osorio, la pandèmia ens va ensenyar moltes coses ‘terribles’. I, després del que hem après, volen començar a dotar de vida tots els espais municipals que hi ha disponible.

Entre d’altres, Osorio també va fer una valoració de la feina feta com a oposició després de les crítiques que altres partits van fer amb la tasca duta a terme al llarg d’aquesta legislatura. Segons considera, fer oposició consisteix en ‘sumar’ sempre que els ho permetin. En aquest cas, explica que la majoria absoluta no ha permès que l’oposició permeti ser part activa de l’oposició. Tot i això, recalca que no cal ser tant crític perquè l’actual regidora a l’oposició, Clara Hidalga, ha demostrat que una sola persona ha estat capaç de fer una bona oposició en comparació d’altres grups. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics