URGENT

Nosotros presenta la llista per les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge el grup municipal Nosotros va fer l’acte oficial de presentació de les persones que acompanyen a Jordi Caparrós en les properes eleccions municipals. En aquest sentit, des del partit s’ha buscat incorporar persones que comparteixin la inteció de treballar per Palafolls amb Caparrós al capdavant. 

En declaracions a Ràdio Palafolls, l’alcaldable de Nosotros per Palafolls va indicar algunes de les prioritats del partit quant a canvis en cas de formar part del govern municipal. 

Altres qüestions que els agradaria tractar és la situació actual de les rieres al municipi i preparar-les per a propers temporals. En aquest sentit, des de Nosotros, Jordi Caparrós considera que ell i el seu equip faran tot el possible per poder solucionar aquestes i d’altres problemàtiques a Palafolls.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics