URGENT

La Biblioteca Enric Miralles acull un homenatge a Quim Planells i la resta de l’equip que va travessar l’Atlàntic a rem

Compartiu aquesta història

El passat gener, l’equip de rem Ocean Cats va aconseguir la fita de travessar l’Atlàntic, des de la Gomera fins a l’illa d’Antigua, al Carib, i proclamar-se campions de la competició de rem, després de recórrer gairebé 5.000 quilòmetres en trenta-un dies.  

Per aquest motiu, des d’ahir i fins al 26 de maig, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acull una mostra fotogràfica que porta per a títol “Travessar l’Atlàntic a cop de rem” i que ensenya l’experiència de Quim Planells i la resta del seu equip. 

A la mostra s’hi podrà contemplar la magnitud de la fita a la qual es van enfrontar, en la que van haver de fer front a taurons, temporals i onades de fins a deu metres. 

Encara que a escala física és tota una proesa, el remador ha explicat que l’obstacle més dur al qual es van haver d’enfrontar en aquesta experiència va ser en l’àmbit mental.

Tanmateix, a banda de la mostra fotogràfica, el dimecres 10 de maig, Planells també estarà a la Biblioteca Enric Miralles fent una xerrada sobre la gesta, a partir de les 19:00 hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics