URGENT

Esquerra Unitària participa en un col·loqui sobre la conservació i preservació del Delta de la Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 5 de maig, el cap de llista d’Esquerra Unitària de Palafolls, Juan Andrés Osorio, participa en una taula rodona, titulada ‘La Tordera és Vida’, conjuntament amb Noemí Pineda, número 2 de la CUP per Malgrat de Mar i Carles ESTRINGANA, alcaldable de la CUP per Blanes, per discutir sobre el Delta de la Tordera. 

Segons el líder d’Esquerra Unitària a Palafolls, en aquests darrers anys “hi ha hagut un abandonament per part dels ajuntaments en el tema de protecció del Delta”. En aquest sentit, EU ha decidit participar en l’acte conjunt amb els representants de la CUP perquè comparteixen la mateixa visió sobre la intenció de prendre les mesures necessàries per conservar i preservar el riu.

Així mateix, Osorio ha manifestat la intenció de recuperar una “protecció activa” en cas que la seva formació entri al Govern municipal. 

El col·loqui està programat a les 20:00 hores a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar. Posteriorment a l’acte, hi haurà un piscolabis KM0, és a dir, un petit refrigeri amb productes de proximitat. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics