URGENT

Alícia Álvarez, alcaldable de Junts per Palafolls, presenta l’equip que l’acompanyarà a les eleccions del 28 de maig

Compartiu aquesta història

La candidata a l’alcaldia de Junts per Palafolls – Compromís Municipal va presentar, aquest diumenge 7 de maig, els noms que l’acompanyaran en la propera campanya electoral. Malgrat que fa dies que aquesta informació és pública, aquest cap de setmana l’equip de Junts ha fet una passa endavant i ha presentat oficialment el seu equip a la ciutadania. 

“Formar un equip no és fàcil, ens ha costat molt”, ha confessat la cap de llista, que va entrar en el partit al gener i ha muntat el seu equip en poc més de cinc mesos. Segons Álvarez, la formació ha apostat per la joventut, l’honradesa i l’honestedat com a pilars. En aquest sentit, la capdavantera de la llista de Junts ha volgut recalcar que el denominador comú és que “tothom s’estima Palafolls” i que està molt contenta del seu equip. 

Álvarez ha apuntat que, a banda de gent de diversos àmbits socials la seva llista disposa de gent de diverses ideologies polítiques i no només independentistes. Així mateix, des de Junts assenyalen que l’equip passa per les tres generacions de palafollencs: gent major, gent de mitjana edat i gent jove. 

Durant la presentació, Álvarez va destacar la importància de millorar l’accessibilitat del municipi i trencar les barreres arquitectòniques, així com la necessitat d’impulsar un Centre d’Atenció Primària amb totes les infraestructures necessàries. Tot i això, una de les principals apostes de Junts és la vivenda social amb un model de cohabitatge en contenidors: “és econòmic i es pot realitzar, perquè només necessitem un terreny”, ha confirmat Álvarez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics