URGENT

L’atur a Palafolls assoleix la xifra més baixa dels darrers quinze anys

Compartiu aquesta història

L’atur ha tornat a baixar aquest darrer mes d’abril, en el nostre municipi. D’acord amb les dades publicades per l’Observatori del Treball, la xifra del nombre de persones desocupades a Palafolls encadena el tercer mes de tendència a la baixa. Amb aquesta disminució, el municipi assoleix la xifra més baixa d’aturats dels últims quinze anys. 

Al nostre municipi, aquest mes d’abril la taxa d’aturats se situa en el 9,55%, amb 439 persones desocupades. La xifra reflecteix una disminució de 29 persones aturades respecte a l’anterior mes de març. 

Pel que fa a la comparativa amb les xifres de l’any anterior, la situació novament ha millorat. L’abril del 2022 es van registrar 520 persones aturades, 81 persones més que actualment. Respecte al 2021, la xifra s’elevava fins als 668; mentre que el 2022 el registre va xifrar fins a 693 persones desocupades. 

Quant a escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa en el 9,89%, més de tres dècimes per sobre que a la nostra vila, amb un total de 20.853 aturats. El municipi maresmenc on la taxa és més alta és Pineda de Mar, amb un 13,80%. El segueixen molt de prop Tordera i Calella, amb un 12,84% i un 12,28%, respectivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics