URGENT

Blanes amplia la seva oferta formativa sanitària amb un nou grau en Farmàcia i Parafarmàcia

Compartiu aquesta història

L’Institut S’Agulla de Blanes ha anunciat que de cara al pròxim curs 2023-24, l’oferta formativa d’àmbit sanitari s’ampliarà amb un nou grau mitjà de formació professional en Farmàcia i Parafarmàcia. 

El curs tindrà una durada de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics. Tres quartes parts de l’aprenentatge s’impartirà en el centre, en horari intensiu de tarda; mentre que la resta serà en formació a diferents centres de treball. 

El curs permetrà a l’alumnat assolir els coneixements per tal de poder ajudar en l’elaboració i distribució de productes farmacèutics així com la venda de productes parafarmacèutics. 

La superació d’aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a tècnic o tècnica auxiliar de farmàcia; tècnica o tècnic de farmàcia o de magatzem de medicaments; i tècnic o tècnica en una farmàcia hospitalària o en un establiment de parafarmàcia. 

Des de l’any 2006, l’Institut S’Agulla de Blanes compta amb una especialització de la família professional de sanitat, impartint dos cicles formatius de grau mitjà, el de tècnic o tècnica en atenció a persones en situació de dependència (TAPSD) i tècnic o tècnica en curs auxiliars d’infermeria (TCAI).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics