URGENT

L’Àrea de Medi Ambient instal·la dos controladors de sorolls per gestionar la contaminació acústica a Mas Reixac

Compartiu aquesta història

La Diputació de Barcelona ha atorgat un nou recurs tècnic a l’Ajuntament de Palafolls. Concretament, ha dotat al consistori de dos controladors de soroll que permetran gestionar la contaminació acústica en el municipi. 

Aquests controladors s’han instal·lat en dos punts de Mas Reixac. El primer a la N-II per fer un seguiment del trànsit rodat a la zona i el segon, situat una mica més lluny del primer, per comprovar si la intensitat sonora és la mateixa. Recordem que en aquesta zona del municipi hi passen molts vehicles per la proximitat de la zona industrial, els controladors permetran, també, mesurar l’impacte sonor industrial que hi ha a Palafolls.

La intenció és deixar-los instal·lats un mes i, així, comprovar si la zona sobrepassa el límit de soroll permès. A més, un cop es retirin, l’Ajuntament procedirà a plantar un seguit d’arbres al marge dret de la N-II per pal·liar els efectes de la contaminació acústica en els veïns que viuen a la zona. Aquesta plantació s’inclou dins el projecte de la pantalla natural que el consistori ja ha licitat i que està en procés de fer-se realitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics