URGENT

L’Ajuntament dona a conèixer la proposta del Casal d’estiu municipal d’aquest any

Compartiu aquesta història

Aquest matí, l’Ajuntament de Palafolls ha presentat l’oferta de lleure infantil per aquest any i ha posat data per a la realització del casal d’estiu municipal. Enguany, el casal es durà a terme del dia 3 de juliol al 31 d’agost. Per aquest mateix motiu, el consistori ha programat una reunió informativa que resoldrà els dubtes i posarà en coneixement a totes les famílies del municipi, els detalls i la proposta del casal d’aquest any. 

La reunió ha estat programada per aquest pròxim dijous 11 de maig, a les 17:00 hores, i es realitzarà a l’Escola Municipal de Música i Dansa. Així mateix, també s’ha avançat que el període de presentació de sol·licituds s’obrirà aquest 12 de maig i s’estendrà fins al 23 de juny, ambdues dates incloses. 

Les sol·licituds es podran presentar de forma telemàtica o presencial i caldrà presentar la següent documentació: 

  • Una fotografia recent
  • El Carnet de Salut
  • El carnet de vacunes o el corresponent certificat mèdic vigent
  • Un annex d’autoritzacions
  • Enquesta de Salut

Com és habitual el casal està organitzat en quatre quinzenes i dos torns: el del matí que serà de 9:00 hores a 13:00 hores, amb un cost de 45,36 euros per quinzena, i el de la tarda que serà de 15:00 hores a 18:00 hores, que tindrà un preu de 42,53 euros per quinzena. 

Així mateix, tant al matí com al migdia es torna a oferir el servei d’acollida que tindrà un cost de 2,10 euros l’hora. D’altra banda, s’haurà de dipositar 21,00 euros extres en concepte de material i activitats proposades. Cal recordar que també s’ha disposat del servei de menjador, que tindrà un cost de 6,39 euros. 

Per consultar el calendari específic i obtenir més informació sobre el Casal d’estiu podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament on trobareu més informació. 

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics