L’Ajuntament dona a conèixer la proposta del Casal d’estiu municipal d’aquest any

FOTO: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí, l’Ajuntament de Palafolls ha presentat l’oferta de lleure infantil per aquest any i ha posat data per a la realització del casal d’estiu municipal. Enguany, el casal es durà a terme del dia 3 de juliol al 31 d’agost. Per aquest mateix motiu, el consistori ha programat una reunió informativa que resoldrà els dubtes i posarà en coneixement a totes les famílies del municipi, els detalls i la proposta del casal d’aquest any. 

La reunió ha estat programada per aquest pròxim dijous 11 de maig, a les 17:00 hores, i es realitzarà a l’Escola Municipal de Música i Dansa. Així mateix, també s’ha avançat que el període de presentació de sol·licituds s’obrirà aquest 12 de maig i s’estendrà fins al 23 de juny, ambdues dates incloses. 

Les sol·licituds es podran presentar de forma telemàtica o presencial i caldrà presentar la següent documentació: 

  • Una fotografia recent
  • El Carnet de Salut
  • El carnet de vacunes o el corresponent certificat mèdic vigent
  • Un annex d’autoritzacions
  • Enquesta de Salut

Com és habitual el casal està organitzat en quatre quinzenes i dos torns: el del matí que serà de 9:00 hores a 13:00 hores, amb un cost de 45,36 euros per quinzena, i el de la tarda que serà de 15:00 hores a 18:00 hores, que tindrà un preu de 42,53 euros per quinzena. 

Així mateix, tant al matí com al migdia es torna a oferir el servei d’acollida que tindrà un cost de 2,10 euros l’hora. D’altra banda, s’haurà de dipositar 21,00 euros extres en concepte de material i activitats proposades. Cal recordar que també s’ha disposat del servei de menjador, que tindrà un cost de 6,39 euros. 

Per consultar el calendari específic i obtenir més informació sobre el Casal d’estiu podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament on trobareu més informació. 

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics