URGENT

El sénior i el juvenil del C.F.S. Sant Lluís de Palafolls són campions de lliga

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el futbol sala de Palafolls està d’enhorabona perquè tant l’equip sènior, com el juvenil, s’han proclamat campions de les seves respectives lligues. 

La plantilla del sènior va assolir la fita el passat dijous a la pista del Riudellots, el segon equip a la classificació, dues jornades abans d’acabar el campionat. Tot i que el partit va quedar en empat, el conjunt palafollenc va aconseguir assegurar el campionat i obtenir l’accés, l’any que ve, a la Divisió d’Honor, que ja havia certificat feia setmanes.  

Un dels jugadors de l’equip, Yeray Partearroyo, ha assenyalat a Ràdio Palafolls que malgrat assolir la fita, abans de poder-ho celebrar com cal, han d’acabar la temporada. 

FOTO: @efspalafolls

D’altra banda, els juvenils del Sant Lluís, també van proclamar-se campions, el passat diumenge, després de superar al Vall-llobrega per 1 a 3. D’aquesta forma, la plantilla palafollenca s’assegura recollir el títol a la nit dels campions, i arribar als play-offs d’ascens a divisió d’honor. Yeray Partearroyo, qui també és coordinador del club, ha explicat que seria un orgull pel club tenir totes les categories a divisió d’honor. 

FOTO: @efspalafolls

Amb tot, els qui encara tenen un gran partit per davant són els cadets que aquest diumenge 14 de maig, reben al Palauet al campió de la seva lliga, el Barça. Els palafollencs estan obligats a guanyar perquè estan empatats a punts amb la Penya Esplugues, actualment en la dotzena posició i descens, per aconseguir mantenir-se a la màxima divisió de la seva categoria. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics