URGENT

Col·lisionen dos vehicles a la N-II a l’altura de Palafolls

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre dos vehicles van col·lisionar a la carretera N-II direcció Malgrat de Mar, a l’altura del nostre municipi. Segons han informat des del cos de la policia local de Palafolls, un dels vehicles implicats en el xoc venia de Tordera i es va sortir de la via a causa d’un possible excés de velocitat sumat a les condicions meteorològiques del moment. 

En sortir-se de la carretera va col·lisionar contra la tanca de seguretat i contra un altre vehicle de matrícula francesa. A l’accident es va necessitar la presència dels Bombers per excarcerar els integrants d’un dels dos vehicles. Pel que fa a aquests i a la resta de persones implicades, la policia informa que alguns van resultar ferits greus.

En total es van necessitar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues de la Policia Local de Palafolls i dues de la de Malgrat de Mar, quatre dotacions del SEM i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics