La llar d’Infants Palafollets obre les preinscripcions pel curs 2023-24

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Llar d’Infants municipal, Palafollets, ha obert el període de preinscripció per als nous alumnes del pròxim curs 2023-24. Fins al pròxim divendres 19 de maig, totes les famílies que vulguin inscriure els seus menuts a la llar d’infants ho poden fer. 

Tal com explica la directora de la Llar d’Infants, Sandra Jiménez, la metodologia que utilitzen a la llar d’infants es basa, sobretot, en la manipulació i experimentació:

Segons informen des de la llar, l’oferta formativa per aquest curs escolar, quant als nounats, serà de set places ordinàries i una de necessitats educatives especials. D’altra banda, els infants nascuts el 2022, que representen els alumnes del curs Infantil 1, comptaran amb 28 places ordinàries i tres de necessitats especials. Pel que fa als nens i nenes nascuts el 2021, que equivalen al curs Infantil 2, disposen de 8 places ordinàries i dues de necessitats especials.

Pel que fa a la preinscripció, es pot fer presencial a l’Ajuntament, demanant prèviament cita a l’OAC o bé telemàticament. En aquest cas s’haurà d’entrar una instància específica a través de la seu electrònica del consistori. En aquest sentit, la informació específica sobre la convocatòria serà pública a l’e-tauler de l’Ajuntament. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics