URGENT

La llar d’Infants Palafollets obre les preinscripcions pel curs 2023-24

Compartiu aquesta història

La Llar d’Infants municipal, Palafollets, ha obert el període de preinscripció per als nous alumnes del pròxim curs 2023-24. Fins al pròxim divendres 19 de maig, totes les famílies que vulguin inscriure els seus menuts a la llar d’infants ho poden fer. 

Tal com explica la directora de la Llar d’Infants, Sandra Jiménez, la metodologia que utilitzen a la llar d’infants es basa, sobretot, en la manipulació i experimentació:

Segons informen des de la llar, l’oferta formativa per aquest curs escolar, quant als nounats, serà de set places ordinàries i una de necessitats educatives especials. D’altra banda, els infants nascuts el 2022, que representen els alumnes del curs Infantil 1, comptaran amb 28 places ordinàries i tres de necessitats especials. Pel que fa als nens i nenes nascuts el 2021, que equivalen al curs Infantil 2, disposen de 8 places ordinàries i dues de necessitats especials.

Pel que fa a la preinscripció, es pot fer presencial a l’Ajuntament, demanant prèviament cita a l’OAC o bé telemàticament. En aquest cas s’haurà d’entrar una instància específica a través de la seu electrònica del consistori. En aquest sentit, la informació específica sobre la convocatòria serà pública a l’e-tauler de l’Ajuntament. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics