URGENT

El Festival ARTS d’Estiu presenta el cartell de la seva 12a edició 

Compartiu aquesta història

El Festival ARTS d’Estiu va presentar, el passat divendres, les principals novetats d’enguany i el cartell complet de la seva dotzena edició. Als concerts ja anunciats de Rozalén, José Mercé o Carlos Rivera, s’hi afegeix el retorn de Rosario i els dobles concerts d’Els Catarres i SUU, així com la festa de clausura que anirà a càrrec de The Tyets i Els Amics de les Arts. 

Després d’haver “deixat enrere la covid”, com explica l’organitzador del festival, Xevi Gómez, l’objectiu d’aquest any és tornar a superar les xifres del passat any, en què van aconseguir vendre 38.000 entrades i van assolir un 90% d’ocupació. 

Així doncs, a partir de l’1 d’agost i fins al 20 d’agost, la platja de Pineda de Mar acollirà aquests concerts als quals s’hi ha d’afegir el nou espectacle d’Ángel Martín, Punto de locos, així com el show de màgia de Jorge Blass. 

Pel que fa a les entrades, ja s’han posat a la venda a la seva seu electrònica. Els preus oscil·len els 18 i 20 € dels concerts d’Els Catarres + SUU i Els Amics de les Arts + The Tyets, i arribaran als 45 euros per Ara Malikian o els 42 € que suposa el de Rosario. En aquest sentit, en Xevi Gómez ha volgut remarcar que la venda està anant molt bé, però que encara queden entrades per a tots els concerts. 

A més a més, tal com va anunciar el festival fa unes setmanes, aquest any els qui gaudeixin del Bo Cultural Jove, podran utilitzar-lo per adquirir entrades de qualsevol dels espectacles disponibles. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics