URGENT

El Club Patí, el Club Deportivo i el C.F.S. Sant Lluís donen a conèixer els campus esportius per aquest estiu 

Compartiu aquesta història

Les entitats esportives de Palafolls han anunciat  l’oferta de lleure infantil per al jovent del municipi i el full de ruta que seguiran de cara a aquesta temporada estival. Els campus esportius començaran el pròxim 26 de juny i s’estendran fins al 28 de juliol. 

Els clubs que oferiran campus esportius aquest estiu són el Club Patí, el Club Deportivo i el C.F.S. Sant Lluís, en les seves respectives infraestructures, La Figuerassa, el Plastàdium Lluís Moner i el Palauet. Tots tres ho faran en horari de matins, de 09:00 hores a 13:00 hores, tot i que també oferiran servei d’acollida i de menjador, depenent de la demanda. 

Pel que fa al Club Patí ha anunciat que les inscripcions han de ser com a mínim de dues setmanes i tindrà un cost de 110 euros, mentre que la tarifa per a les cinc setmanes serà de 225 euros. Un preu, que en cas de no haver-hi cap sorpresa imprevista, inclourà les sortides tant a la piscina com al Marineland. Això sí, l’Anna Massot, presidenta del club, ha especificat que el campus està dedicat a patinadors federats. 

D’altra banda, el C.F.S. Sant Lluís també ha posat en coneixement de la ciutadania el seu ‘Tecnicampus de Futbol Sala’. En el seu cas, està dirigit a joves d’entre 4 i 14 anys i tindrà un preu de 55 euros per setmana. Tal com explica el coordinador del Club, Rafa Jiménez, en principi, faran activitats de tecnificació de futbol sala, però també han previst d’altres activitats ludicoesportives. 

Per a més informació respecte a l’oferta dels campus o el seu procés d’inscripció, així com les bonificacions previstes, es pot contactar directament amb els clubs esportius a través de les xarxes socials corresponents, via telèfon o correu electrònic.

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics