URGENT

L’Associació de Comerciants i Empresaris i Ràdio Palafolls tornen a unir-se per a engegar la promoció ‘Posa’t Guapo’ 

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha tornat a posar en marxa una nova edició del sorteig que realitza per promocionar el teixit comercial del municipi. Com és tradicional, torna a comptar amb la col·laboració de Ràdio Palafolls per portar a terme una de les dinàmiques més esperades per la ciutadania de la vila. 

El títol de la promoció d’aquesta edició és ‘Posa’t Guapo’ i  reparteix tres premis de 200 euros cadascun, que la gent es podrà gastar en el comerç local i serveis de Palafolls. L’edició d’aquesta temporada té com a finalitat oferir als palafollencs i palafollenques la possibilitat de gastar-se els diners en poder-se posar guapos. En aquest sentit, els guanyadors podran anar a la perruqueria, comprar roba o anar al dentista, entre altres serveis i establiments inclosos dins de l’ACEP. 

El president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha reconegut que el sorteig serveix per retornar a la ciutadania la seva gratitud. 

Per participar en el sorteig, des del passat 8 de maig, els clients de Palafolls poden omplir, amb el seu nom i un número de telèfon operatiu, unes butlletes que han estat disposades arreu dels diferents comerços i establiments adherits a l’ACEP. 

El sorteig es farà el pròxim 9 de juny, a les 20:00 hores, en directe per Ràdio Palafolls. La dinàmica del sorteig serà l’habitual de cada any. Els ciutadans del municipi, que prèviament hagin omplert la butlleta, hauran d’agafar el telèfon, a la primera, en el moment que se’ls truqui des de l’emissora. 

La darrera edició del sorteig, celebrada a principis d’aquest any, va deixar a tres guanyadores d’entre els 5.000 palafollencs i palafollenques que hi van participar. Cadascuna de les guanyadores es va endur un dels tres premis que es van sortejar: un rellotge intel·ligent, un iPad i una Thermomix.

FOTO: @aceppalafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics