URGENT

Joan Vila es compromet a millorar en 100 dies certs aspectes de Palafolls en cas de ser escollit com alcalde

Compartiu aquesta història

Hores abans que comenci la campanya electoral, el partit socialista a Palafolls ha volgut fer una promesa a la població en cas de guanyar els comicis. Concretament, l’alcaldable pel PSC a Palafolls, Joan Vila, ha signat els sis compromisos que el partit vol tirar endavant si governen Palafolls.

Aquestes sis idees són el resultat de moltes reunions amb diferents entitats i associacions de la vila, i amb tots els palafollencs que s’han acostat a les carpes informatives que el grup municipal ha instal·lat a Palafolls al llarg d’aquests mesos. Amb la signatura d’aquestes propostes, Joan Vila s’ha compromès a fer-les realitat en els primers 100 dies de mandat en cas que surti escollit com alcalde de Palafolls. 

Entre aquestes propostes hi ha l’obertura de les portes de l’Ajuntament, sobretot a la gent gran; tornar la confiança a les entitats; retornar el pregó a l’Ajuntament; posar càmeres de seguretat als perímetres de les urbanitzacions; trobar-se amb les entitats esportives; i millorar el barri de Sant Lluís. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics