URGENT

El Consell Comarcal del Maresme impulsa el cotxe compartit i incorpora dos vehicles elèctrics que podran ser utilitzats per la ciutadania

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme ha fet un pas endavant en la mobilitat sostenible i la reducció de vehicles contaminants als carrers i carreteres de la comarca. El passat dimarts, 2 de maig, el CCM va donar el tret de sortida a la seva iniciativa de mobilitat elèctrica incorporant dos vehicles de cotxe compartit. 

Aquesta iniciativa, subscrita amb la cooperativa Som Mobilitat, permetrà que els turismes que fa servir la plantilla del Consell Comarcal en els seus desplaçaments laborals (de dilluns a divendres de 8:00 hores a 15:00 hores), puguin ser utilitzats per la resta de la ciutadania fora d’aquest horari. 

Per fer-ho, cal registrar-se com a soci de la cooperativa Som Mobilitat, i fer una aportació inicial única de 10 euros, a banda de registrar-se al servei de “carsharing”, que es tradueix com a cotxe compartit. 

En aquest sentit, el projecte incorpora la filosofia de l’economia col·laborativa, que consisteix a optimitzar els recursos per avançar cap a la protecció mediambiental.

El contracte acordat amb la cooperativa té una vigència d’un any. En aquest període s’avaluarà la mencionada modalitat de cotxe compartit, i es valorarà la seva ampliació. Actualment, la flota de vehicles del consell compta amb nou turismes amb matriculacions superiors als deu anys, que volen renovar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics