URGENT

L’Associació Musical Contrapunt engega el Cicle Clàssica per recuperar la música clàssica 

Compartiu aquesta història

A Malgrat de Mar s’ha posat en marxa una nova activitat cultural vinculada al món de la música clàssica, batejat amb el nom de Cicle Clàssica. D’aquesta forma, el municipi de Malgrat acollirà tres caps de setmana carregats d’actuacions, que tindran lloc a l’Auditori de Ca l’Arnau. 

El diumenge 14 de maig, a les 18:00 hores, la soprano Olga Miracle i la pianista Maria-Neus Devesa seran els encarregats de donar el tret de sortida a aquest cicle de concerts de música clàssica. Ho explica la responsable de l’Associació Musical Contrapunt, Maria Carretero.

Tal com explica Carretero, l’objectiu principal de la iniciativa és apropar la música clàssica a la ciutadania en un municipi que, fins al moment, no gaudia de cap celebració de l’estil, en comparació amb altres indrets de la comarca. 

En aquest sentit, el pròxim dissabte 27 de maig es realitzarà el segon concert del cicle musical, a càrrec del jove violoncel·lista Biel Garriga i la pianista Yoko Suzuki en el qual oferiran un repertori de variat amb obres de Brahms, Albeniz. 

Així mateix, el 17 de juny se celebrarà el tercer i últim concert, que estarà protagonitzat per l’Ala Voronkova, al violí, i en Guerassim Voronkov, al piano, que retornaran a Malgrat després del concert que van portar a cap fa uns pocs mesos en benefici d’Ucraïna. 

Les actuacions tindran un preu simbòlic de 10 euros per poder pagar als músics que formen part d’aquest cicle. Les entrades es podran aconseguir a l’Aula de Música Contrapunt o a la Sabateria Mònica Brun. 

FOTO: Associació Musical Contrapunt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics