URGENT

Ràdio Palafolls prepara una programació especial per a les eleccions del 28M

Compartiu aquesta història

Aquesta mitjanit es dóna el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions del 28M. El primer acte de tots, tal com és tradicional a Palafolls, els partits faran la penjada de cartells a partir de les 00h. La majoria donaran el tret de sortida al període electoral des del Fòrum Palatiolo, tot i que d’altres ho faran des del Casal d’Avis. 

En aquest sentit, a partir d’aquest divendres, amb motiu de l’inici de la campanya electoral, aquesta emissora modifica alguns elements de la seva programació habitual per tal de cobrir i difondre els diferents aspectes referents als comicis del proper diumenge 28 de maig. Entre les modificacions que hi haurà en el funcionament de l’emissora hi ha canvis en els programes que s’emeten diàriament, entrevistes als alcaldables, debats electorals i programes especials. 

Cada dia s’entrevistarà un dels alcaldables per Palafolls, és per això que els informatius s’escurcen uns deu minuts per tal de poder retransmetre en directe, a l’Informatiu Migdia, i en diferit, a l’Informatiu Vespre, les diferents entrevistes polítiques als candidats a l’alcaldia. Aquestes entrevistes tenen una durada aproximada de 40 minuts i tenen la intenció de conèixer millor el candidat, el seu projecte i les persones que l’acompanyen, entre d’altres.

Durant la campanya electoral també s’han preparat dos debats perquè els grups municipals puguin posar en comú i exposar les seves idees envers alguns dels temes que preocupen a la ciutadania i que són d’especial importància a Palafolls. 

El primer d’ells es realitzarà a la Sala de Plens el proper dimecres 17 de maig i hi participarà una de les persones que encapçala la llista de cada candidatura, excepte el cap de llista. El segon es farà al Teatre de Palafolls i estarà format pels diferents caps de llista que es presenten a les eleccions, aquest se celebrarà el dijous 25.

Finalment, el dia 28 de maig s’ha preparat un programa especial per les eleccions que començarà a partir de les 20h. Tot i això, al llarg del dia des d’aquesta casa s’informarà de les novetats que es presentin durant la jornada electoral.

Pel que fa als horaris de les diferents entrevistes, al web i a les xarxes socials  de Ràdio Palafolls podreu consultar quan és el torn de cada candidat. Els debats, en canvi, seran el proper dimecres 17 de maig a les 20h a la Sala de Plens per a les candidatures i el 25 de maig a les 20h al Teatre per als caps de llista. Ambdós actes permeten la presència de públic, tot i que no admeten la participació d’aquest.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics