URGENT

La Nau 4 Espai Jove reprèn la seva activitat i anuncia el programa per aquesta primavera

Compartiu aquesta història

Després de cinc mesos d’aturada per motius administratius, la Nau 4 Espai Jove de Blanes reprendrà la seva activitat de cara a la temporada primaverenca. L’entitat de l’Àrea de Jovent de l’Ajuntament de Blanes ha posat en coneixement un seguit d’activitats i tallers gratuïts, dirigits a joves d’entre 12 i 29 anys, a partir de la setmana que ve. 

A partir del pròxim dilluns 15 de maig i fins a mitjan mes de juny, s’han programat diversos tallers i activitats que tindran lloc, les tardes i els vespres, al local de l’entitat, situat a la zona industrial del municipi. 

En aquest sentit, la Nau 4 Espai Jove ha posat en disposició del jovent quatre tallers, totalment gratuïts. Els dilluns faran un de hip-hop, des de les 17:30 fins a les 19:00 hores. D’altra banda, els dimecres hi ha programats dues activitats. La primera és de teatre i s’impartirà entre les 17:00 i les 19:00 hores, mentre que també hi ha prevista una altra de Dibuix Manga, que es portarà a cap entre les 17:30 fins a les 19:30 hores. 

Finalment, els dijous, de 18:30 a 20:00 hores, s’impartirà un curs de Defensa Personal. Per poder assistir a qualsevol d’aquestes activitats només cal fer inscripció prèvia a través de les seves xarxes socials. 

Amb tot, també han disposat de dues activitats més, novament gratuïtes, però on no caldrà inscripció prèvia. Els dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 17:00 a 20:00 hores se celebraran les ‘Tardes de Jocs’, un espai de trobada juvenil on es podrà gaudir de jocs de taula, ping-pong o un futbolí, entre altres activitats. Així mateix, els divendres entre les 17:00 i les 20:00 hores, es portaran a terme les ‘Tardes Artístiques’, un espai en el qual els joves podran crear música, rapejar, ballar, fer un karaoke o qualsevol altres demostracions artística musical. 

FOTO: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics