URGENT

Comença el compte enrere pel 28M

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada ha començat la campanya electoral als municipis catalans i Palafolls s’ha llevat ple de cartells dels diferents candidats que es presenten a les eleccions del proper 28M. Unes eleccions que, recordem, compten amb 7 candidatures que opten a l’alcaldia de la nostra vila.

Les diferents formacions polítiques aquesta passada matinada han fet la tradicional penjada de cartells electorals arreu del municipi i Ràdio Palafolls ha estat present en el moment de la penjada del primer cartell per part de cada grup municipal per tal de copsar què és el que esperen d’aquesta nova campanya electoral.

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

En el cas d’Esquerra Republicana de Catalunya, l’alcaldable, Francesc Alemany, indica que encaren aquesta campanya de forma diferent a totes les altres. Actualment, compten amb l’alcaldia de Palafolls, per tant, ‘ara és moment de defensar una acció de govern’ de la que estan orgullosos i contents.

Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-CP)

Quant al PSC, Joan Vila explica que tenen moltes ganes de poder explicar el seu projecte de govern a la ciutadania i destaca l’equip que l’acompanya.

Esquerra Unitària (EU)

En el cas d’Esquerra Unitària, Juan Andrés Osorio posa destaca la il·lusió amb la qual encaren la campanya electoral i indica que la seva intenció és que, mitjançant la pedagogia, els palafollencs vegin que el seu projecte electoral és el millor que pot haver-hi a la vila.

Nosotros (N+)

L’alcaldable de Nosotros, Jordi Caparrós, indica que ells continuaran treballant per Palafolls i que ara és moment que el poble conegui què volen fer per Palafolls.

Junts per Palafolls (JxP)

Quant a Junts per Palafolls, el grup municipal no ha participat de la penjada de cartells aquesta matinada. Tot i això, Alícia Álvarez posa en valor l’equip de Junts per Palafolls i demana la confiança a la població en aquests comicis.

Partit Popular (PP)

Els segueix el Partit Popular. L’alcaldable per Palafolls del PP, Marc Arguilé, confessa que, tot i que és el primer cop que es presenta com alcaldable, arrenca la campanya amb força i amb moltes ganes. A més, també posa en valor la relació amb els companys d’altres candidatures.

Palafolls Som (SOM)

I, finalment, han participat de l’acte també els membres de Palafolls Som i la seva alcaldable, Mònica Armada qui destaca que encaren aquesta campanya amb il·lusió i positivisme, tot i que els esperen setmanes de molta feina.

La penjada de cartells només ha sigut el primer dels actes que formen part de la campanya electoral fins a arribar als comicis del diumenge 28 de maig. Entre d’altres, els partits han preparat carpes informatives, presentacions i conferències, vermuts o botifarrades perquè els palafollencs i palafollenques puguin conèixer millor els candidats i els projectes de govern. Tots aquests s’allargaran fins al dia 26 que és quan acaba la campanya electoral i es donarà pas a la jornada de reflexió del dia 27. El diumenge, dia 28 de maig, serà el torn d’anar a les urnes a votar qui serà el proper alcalde o alcaldessa de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics