URGENT

El Casal d’estiu enguany es farà a Les Ferreries

Compartiu aquesta història

Tal com es va poder saber a la reunió informativa realitzada ahir a la tarda, aquest any el centre escolar del municipi escollit com a seu del casal d’estiu pels infants de Palafolls serà l’Escola Les Ferreries. 

A la reunió, a més, es va explicar de quina forma les famílies poden tramitar les sol·licituds i la documentació necessària perquè els seus fills puguin participar enguany del casal. 

Recordem que avui s’ha obert el període de presentació de sol·licituds i que estarà actiu fins al pròxim 23 de juny. Pel que fa al casal, aquest començarà el dia 3 de juliol i s’allargarà fins al 31 d’agost. Com és habitual el casal està organitzat en quatre quinzenes i dos torns: el del matí que serà de 9:00 hores a 13:00 hores, amb un cost de 45,36 euros per quinzena, i el de la tarda que serà de 15:00 hores a 18:00 hores, que tindrà un preu de 42,53 euros per quinzena. Tot i això, els torns queden supeditats a la demanda de les famílies. 

Així mateix, tant al matí com al migdia es torna a oferir el servei d’acollida que tindrà un cost de 2,10 euros l’hora. D’altra banda, s’haurà de dipositar 21,00 euros extres en concepte de material i activitats proposades. Cal recordar que també s’ha disposat del servei de menjador, que tindrà un cost de 6,39 euros. 

Per consultar el calendari específic i obtenir més informació sobre el Casal d’estiu podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament on trobareu més informació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics