URGENT

L’Ajuntament impulsa el curs de Logística 4.0 dins el marc del projecte Digitalitza’t a Palafolls 

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha fet una passa endavant amb el projecte Digitalitza’t Palafolls, iniciativa que té com a objectiu impulsar el talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. 

Per aquest motiu, entre el 18 de maig i el 26 de juny, l’aula informàtica del Punt d’Informació de Palafolls acull un nou curs de Logística 4.0. La formació es durà a terme de forma presencial, els dijous i els divendres de 16:00 a 20:00 hores. El programa està dividit en cinc mòduls formatius diferents, de 8 hores cadascun, sumant un total de 40 hores. 

La formació està dirigida a persones aturades i treballadores, amb experiència o coneixements en logística i cadena de subministrament, que vulguin millorar les seves competències en l’aplicació de les tecnologies 4.0 en aquesta cadena de valor. 

El curs és totalment gratuït, ja que és subvencionat al 100% pel programa específic Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona.  El programa serà impartit pels professors Toni Laserna i Francisco Javier Malaver, ambdós membres de l’empresa LOGIKA. 

Les persones interessades s’hi poden apuntar a través de l’enllaç disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de Palafolls o enviant un correu electrònic a l’àrea d’ocupació del consistori.  

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics