URGENT

Santa Susanna acull un campus de tecnificació per a porters que inclou la gestió emocional dels jugadors

Compartiu aquesta història

Aquest estiu, Santa Susanna organitza per tercera celebració del seu campus d’estiu. Entre les novetats d’enguany, acull la primera edició del campus de tecnificació i entrenament específic per a porters i porteres. La iniciativa està impulsada pel club A.E. Santa Susanna i coordinada per Porteros Dani Cañadas.   

El campus se celebrarà en dos mòduls, en torn matinal (de 09:00 a 13:00 hores) durant les dues primeres setmanes de juliol. El primer d’ells serà del 3 al 7 de juliol, mentre que el segon arrencarà el 10 i acabarà el 14 d’aquest mateix mes. Cadascun dels mòduls té un preu de 95 euros, encara que hi ha una rebaixa de 10 euros de descompte pels qui s’apuntin abans del 15 de juny. 

L’objectiu principal del campus és el d’ajudar a millorar la tècnica dels porters mitjançant activitats enfocades a la millora de les seves habilitats. Amb tot, segons un dels seus monitors, Nordin Dahmani, el seu punt fort és que treballen el control i gestió emocional. 

En aquest sentit, Dahmani també ha assenyalat que l’últim dia del campus hi haurà una competició entre tots els participants del campus que comptarà amb diversos premis. 

Les places són limitades i la data límit per inscriure els jugadors és el 30 de juny. Tothom interessat a participar en el campus ha de posar-se en contacte per telèfon al 666 49 72 21. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics