URGENT

El Partit Socialista a Palafolls vol que la gent gran sigui una prioritat en el proper govern

Compartiu aquesta història

El Partit Socialista, tot i el mal temps, ha estat aquest cap de setmana present en alguns punts de Palafolls. Un d’ells ha sigut la pista exterior del Palauet, tot just devant del Casal d’Avis. En aquest punt, van aprofitar per explicar quines són les propostes del grup municipal respecte la gent gran.

L’alcaldable del PSC a Palafolls, Joan Vila, va indicar que és important tenir en compte que les persones grans són gent que han viscut èpoques molt difícils i que, tot i això, han tirat endavant els seus fills i, fins i tot, els seus néts. La gent gran és preferent en el seu programa que, entre altres, preveu la reobertura del Casal d’Avis.

A l’acte també hi va participar Raúl Moreno, diputat al Parlament de Catalunya, qui va posar en valor la importància de cuidar a les persones grans dins els municipis de Catalunya tenint en compte que cada vegada la població s’envelleix més. També va ser crític amb el govern de la Generalitat, ja que, tal com va indicar, en deu no ha construït cap residència pública per les persones de la tercera edat. 

Entre altres propostes, també volen tancar la bretxa digital amb l’ajuntament. Consideren que la gent gran necessita que les persones els atenguin com cal i que també es necessita la creació d’una xarxa d’acompanyament i suport per totes elles. 

A més, un altre dels aspectes que destaquen dins l’obertura del Casal d’Avis és la modificació del plec de clàusules que permeti obrir definitivament el bar del casal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics