URGENT

Esquerra Republicana considera que té un deute pendent amb Sant Genís i aquest nou mandat el vol saldar

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, un dels actes que ha preparat Esquerra Republicana a Palafolls ha estat a Sant Genís. Allà, l’alcaldable, Francesc Alemany, va exposar algunes de les propostes de govern per aquest nou mandat en cas de guanyar les eleccions, i va destacar que aquesta vegada faran el possible perquè les millores a Sant Genís siguin una prioritat.  Aquesta última legislatura ja ho van ser, però alguns imprevistos com el Glòria, la Covid i la cobertura no planejada de la piscina municipal no van permetre que el govern portes endavant les previsions a Sant Genís.

Tal com va indicar Alemany, el nivell d’inversions municipals a Sant Genís fa anys que és deficitari i les grans inversions sempre queden per sota d’altres. Per ERC és necessari que aquesta vegada Sant Genís es converteixi en una prioritat de govern.

Tal com indica, és el moment de poder plantejar accions importants, com les reformes d’accés des de la carretera o la renovació del bar amb la incorporació d’un petit comerç de queviures per tal que la població no hagi de desplaçar-se al centre del poble o a altres municipis per comprar productes de primera necessitat.

Entre altres de les millores i condicionaments que hi ha a Sant Genís hi ha la implantació de voreres i millora del ferm a la zona i el reforç del Transport a Demanda implantat i del Transport Públic. 

A banda d’aquest acte, ERC ha tingut un cap de setmana ple d’actes electorals. Entre altres, ha visitat els veïns de Sant Genís, els de Ciutat Jardí i els de Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics