URGENT

Blanes impulsa la novena edició de la marxa solidària contra el Càncer

Compartiu aquesta història

Com ja és tradició, el municipi veí de Blanes ha organitzat una nova edició de ‘Oncolliga’t en Marxa’, una caminada solidària adreçada a tots els públics i que dona tots els seus beneficis a la investigació i la millora de la qualitat de vida de les persones afectades de càncer, així com de les seves famílies. 

La fundació Oncolliga Blanes ha posat en marxa una nova edició de la correguda que enguany tindrà lloc el diumenge 21 de maig a partir de les 09:30 hores. La caminada cobreix una distància de 8 quilòmetres, totalment apte perquè pugui participar-hi tota mena de públic, estigui o no acostumat a caminar. 

El tret de sortida serà al Passeig de Mar, a l’altura del Carrer Ample, i resseguirà el Passeig de Mar, fins a arribar al Pla de S’Abanell, on els participants hauran de fer mitja cua i fer el mateix recorregut en direcció contrària fins a arribar a la meta. 

Les inscripcions per participar en la caminada tenen un cost simbòlic de 8 €. Per als qui voleu participar-hi, encara sou a temps de fer-ho en línia, a través de la pàgina web de la Fundació Oncolliga Girona (fins al dimecres 17 de maig) o de forma presencial al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament, aquest pròxim dissabte 20 de maig. Les 800 primeres persones a reservar s’enduran una samarreta commemorativa de l’ocasió. 

Tota la recaptació econòmica serà destinada al finançament dels serveis que ofereix Oncolliga Girona a través de la seva delegació blanenca, que aquest 2023 celebra el seu 10è aniversari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics