URGENT

Jornada de portes obertes durant el mes de maig al C.D. Palafolls

Compartiu aquesta història

El Club Deportivo Palafolls ha donat a conèixer a la ciutadania del municipi que, aquest mes de maig, tots aquells joves que vulguin provar l’esport estan convidats a apropar-se al Palastàdium Lluís Moner i entrenar amb els equips del club. 

Els més petits, de fins a deu anys, poden apropar-se els dimarts i dijous entre les 17:15 i les 18:30 hores. Pel que fa a Alevins, ho poden fer o bé els dilluns, o bé els divendres entre les 17:30 i les 19:00 hores. Pel que fa als de categoria Infantil, estan convidats els dimarts i dijous cap a les 19:00 hores, perquè el Cadet i el Juvenil té programat els seus entrenaments a partir de les 20:30 hores. 

FOTO: @cd_palafolls

Amb tot, el club ha anunciat que els equips femenins ampliaran categories i, per tant, també obriran les portes dels seus entrenaments a totes les joves palafollenques que vulguin provar l’esport. Les nenes que siguin menors de tretze anys poden apropar-se al Palàstadium els dilluns i dimarts entre les 17:30 i 19:00 hores, mentre que les majors de catorze anys hauran de fer-ho tant dimarts com dijous a les 18:15. 

FOTO: @cd_palafolls

Per a més informació o per a contactar amb els responsables del club podeu comunicar-vos amb ells via xarxes socials, on apareixen també tant els seus números de telèfon com el correu electrònic corporatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics