URGENT

Palafolls Som es compromet a reparar el sostre de la Figuerassa, adequar l’accessibilitat del Forroll i reactivar el Casal d’Avis de Sant Lluís 

Compartiu aquesta història

L’alcaldable de Palafolls Som, Mònica Armada ha apostat per la reparació del sostre de la Figuerassa amb l’objectiu que els joves esportistes del municipi puguin gaudir dels equipaments municipals d’una forma segura. El partit ha lamentat les condicions de l’equipament actualment, ja que les competicions esportives s’han de suspendre quan hi plou perquè hi ha goteres. 

Així ho va explicar l’alcaldable de Palafolls Som el passat dissabte a una carpa informativa al barri de Sant Lluís on el partit encapçalat per Mònica Armada va assenyalar les principals propostes quant al barri. 

La formació política va apostar per la millora i el recondicionament dels pàrquings, amb l’asfaltatge dels ja existents i la creació de noves places al carrer de Sant Ramon. En aquest sentit, Palafolls Som també ha destacat la necessitat de rehabilitar l’entrada del Forroll, per poder fer l’espai més accessible i reactivar el Casal d’Avis al barri de Sant Lluís perquè els més grans puguin gaudir d’aquest equipament.

Armada, va recalcar que el seu partit no promet grans edificacions impossibles “per guanyar vots” sinó que aposta per mantenir els equipaments ja existents. En aquest sentit, Armada ha aclarit que “no es poden construir coses noves si no s’arreglen les que ja es tenen”. 

Així mateix, pel que fa a la gent gran dels barris, Palafolls Som s’ha compromès a impulsar una unitat mòbil mensual perquè els més majors puguin fer els seus tràmits burocràtics sense la necessitat d’haver-se de desplaçar fins a l’interior del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics