URGENT

El PSC aposta per la creació de l’Espai Palafolls Salut

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda, la Sala de Plens va acollir la presentació per part del Partit Socialista de Palafolls d’una de les apostes del nou programa de govern socialista. Aquesta és la creació d’un complex esportiu que permeti ‘lligar l’esport i la salut amb tot allò que la ciutadania necessita’. L’alcaldable pel PSC, Joan Vila, indica que es tracta d’un nou equipament que es vol construir entre el Palauet i el Castell i que girarà entorn una piscina coberta i altres equipaments esportius que es puguin gaudir els 365 dies l’any.

Aquest és un projecte que costarà, en cas que es faci realitat, més de 3M d’euros a l’Ajuntament de Palafolls, tal com ha explicat el mateix partit. És per aquest motiu que el PSC haurà de demanar totes les ajudes necessàries per tal de dur-lo a terme. En aquest sentit, la formació va voler convidar Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona entre el 2011 i el  2015, perquè expliqués de quina forma es podria donar una viabilitat econòmica a aquest projecte.

En aquest sentit, Antoni Fogué va indicar que la viabilitat econòmica és important, tot i que ho és més la dimensió de l’equipament i la utilització social d’aquest. És a dir, cal saber si realment el nostre municipi necessita un equipament com aquest. En aquest sentit, per part de Fogué, l’EPS és totalment viable a Palafolls.

La intenció és que aquest equipament incorpori, a banda de la piscina coberta, sales polivalents, un gimnàs, pistes de pàdel i zones per fer activitats dirigides. D’aquesta forma es vol crear un espai per fer esport i salut ‘amb l’objectiu de crear una nova centralitat’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics