URGENT

Can Batlle acull el taller Cuina Sense Pares i ofereix les seves cuines perquè els joves aprenguin a cuinar sense els pares

Compartiu aquesta història

Aquest pròxim divendres 26 de maig, els joves i adolescents de Palafolls estan convidats a acostar-se a les instal·lacions de Can Batlle per realitzar el taller gratuït de Cuina Sense Pares. La iniciativa està engegada pel departament de Salut Pública de la Diputació de Barcelona. 

L’objectiu del taller és que els joves i adolescents, de més de dotze anys, puguin tenir recursos per ells mateixos a l’hora de cuinar sense haver de necessitar els seus pares o familiars. El dinamitzador de Can Batlle, Miquel Roura, assenyala que és una iniciativa molt positiva per al jovent. 

El taller serà impartit per talleristes de la Diputació de Barcelona i permetrà als joves aprendre receptes senzilles i saludables per evitar que caiguin en plats preparats i fastfood. En aquest sentit, tal com explica Roura, tot el menú serà preparat utilitzant únicament el microones. 

Les places per participar-hi són limitades i es tanquen aquest divendres. En aquest sentit, els interessats poden inscriure’s utilitzant els canals habituals: Instagram, WhatsApp o bé presencialment al mateix local o el dimecres a l’Institut. Amb tot, el divendres 2 de juny han organitzat un altre taller més elaborat en el que començaran a fer servir els fogons.

FOTO: @can_batlle

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics