URGENT

Torna el II Pa amb Tomàquet Electoral que acosta la política al jovent de Palafolls 

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 19 de maig, el Local Jove de Can Batlle acull la celebració del II Pa amb Tomàquet Electoral. L’activitat, organitzada per l’Àrea de Joventut, està pensada perquè el candidat més jove de cada formació política pugui presentar les seves idees en matèria de joventut. Miquel Roura, dinamitzador de Can Batlle, ha explicat que és una activitat que acosta la política als joves del municipi. 

En aquest sentit, cada representant tindrà un temps determinat entre 5 i 8 minuts per exposar les idees principals del seu programa. A més, hi haurà una ronda de preguntes perquè els joves que assisteixin puguin adreçar-se als representants polítics per resoldre les seves inquietuds. 

REPRESENTANTS POLÍTICS

  • ERC: Aleix Freixa
  • PSC: David Alonso
  • EU: Ainhur Solé
  • NOSOTROS: Joan Jordà
  • JxP: Alexia Rosell
  • PP: Marc Arguilé
  • PALAFOLLS SOM: Andrea Moreno 

Des de l’entitat, han aclarit que el col·lectiu de rap de Can Batlle s’encarregarà d’obrir l’acte en una petita actuació de dues o tres cançons que toquen la temàtica del fet que és ser jove al municipi. Així mateix, tal com ha explicat Roura, hi haurà una petita dinàmica per contextualitzar als joves que participin de l’activitat. 

L’acte conclourà amb un pica-pica i música en directe, fent honor al seu nom, amb un pa amb tomàquet perquè de forma distesa, joves i polítics puguin intercanviar opinions, conèixer i acostar la política als joves. 

FOTO: EIXIDA

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics