URGENT

Coia Valls presenta la seva última obra “El llegat de les cendres” a la Biblioteca Enric Miralles

Compartiu aquesta història

Demà 17 de maig, a partir de les 19:00 hores, la Biblioteca Enric Miralles acull la presentació de la darrera novel·la escrita per Coia Valls, “El llegat de les cendres”. La història va sortir a la venda a les llibreries a finals de març que reflecteix un emocionant i inspiradora història de lluita protagonitzada per dones. En aquest sentit, la seva autora, ha reconegut que es tracta d’una història de reconstrucció individual i col·lectiva del s. XIX. 

L’acte estarà conduït pel col·laborador a Ràdio Palafolls, Xavier Sitjà, qui ha aclarit que en l’activitat es descobrirà l’estil narratiu de Valls i tothom qui s’hi acosti podrà adquirir algun dels seus llibres. 

L’acte acabarà amb un petit refrigeri per a tothom qui es vulgui acostar. D’altra banda, tal com ha avançat Sitjà, ja estan acabant d’ultimar aquesta temporada de presentacions que conclourà amb un darrer acte abans de Sant Joan, i no reprendran l’activitat fins després d’estiu. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics