URGENT

Nosotros aposta per la creació d’un gran projecte hoteler a Palafolls

Compartiu aquesta història

Nosotros ha donat a conèixer la seva intenció d’implantar un gran projecte hoteler i crear una zona turística a Palafolls, entre el Molí Vell i Marineland. Segons el partit, aquesta iniciativa promocionaria el municipi i aportaria més riquesa a l’Ajuntament. Així mateix, el partit considera que aportaria més capacitat econòmica al consistori i que donaria viabilitat a altres propostes plantejades. Ho explica el número 2 a la llista, Óscar Bermán. 

El projecte hoteler és una de les iniciatives que Nosotros va plantejar el passat dissabte al Centre Cívic de Ciutat Jardí, en el qual el partit encapçalat per Jordi Caparrós i el seu president, Óscar Bermán, van donar a conèixer a la ciutadania de la urbanització les principals actuacions que la formació vol portar a terme si aconsegueixen l’alcaldia. 

L’alcaldable de Nosotros, Jordi Caparrós, va advertir que la urbanització de Ciutat Jardí està “molt deixada de la mà de Déu” i que els impostos dels ciutadans de la urbanització no es reflecteixen. En aquest sentit, Caparrós ha criticat que la reforma del clavegueram ha estat ineficaç i que les voreres, les finques i el camp de futbol han estat abandonats per part de l’Ajuntament. 

Una de les principals iniciatives que Nosotros vol emprendre per als ciutadans de la urbanització és l’estudi per a la reobertura de la piscina de la urbanització. Jordi Caparrós és l’alcaldable de la formació. 

Amb tot, el partit també aposta per la creació d’un grup específic de la Policia per treballar l’ocupació il·legal a les urbanitzacions, la instal·lació de càmeres de seguretat a les escombraries i les zones més conflictives del municipi així com la creació d’un centre per a emprenedors  i consell local per a la tercera edat.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics