URGENT

Esquerra Unitària a Palafolls vol descentralitzar l’ajuntament per acostar-lo a la població

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, un dels actes que Esquerra Unitària ha organitzat s’ha dut a terme al Parc de les Esplanes al barri de Santa Maria. Tal com indica el candidat per EU, Juan Andrés Osorio, des de sempre han defensat la importància dels barris de Palafolls. En aquest sentit, creuen que s’ha de tractar de la mateixa manera el centre i els barris perquè tots formen Palafolls.

Una de les seves propostes per descentralitzar l’administració i poder-la acostar a tothom qui viu als barris de Palafolls. Creuen que l’ajuntament té suficients locals que es poden utilitzar com a seus pels veïns i veïnes que no viuen al centre del municipi. A més, també proposen la creació de la policia de barri i serveis socials a peu de carrer.

Per Esquerra Unitària, també cal recuperar Protecció Civil i els Agents Cívics per tal de no sobrecarregar la feina que la Policia Local ja té cada dia. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics