URGENT

Arguilé assegura que a Palafolls fa falta més moviment en l’àmbit de seguretat ciutadana i viària

Compartiu aquesta història

El cap de llista del PP a Palafolls, Marc Arguilé ha assegurat que és necessari fer una inversió per millorar la seguretat ciutadana i viària. Segons el líder popular, al municipi s’haurien d’implementar més semàfors i senyalitzacions, entre altres eines per enriquir la seguretat del municipi. 

Així ho va explicar l’alcaldable del Partit Popular a Palafolls, aquest passat dissabte al barri de Sant Lluís, concretament davant de la Figuerassa, on la formació va muntar una parada informativa per fer saber el seu programa electoral a la ciutadania. 

Una altra de les apostes que el líder popular va assenyalar és la neteja. Tal com apunta Arguilé, “hi ha zones una mica descuidades” i és una problemàtica que s’estén a tot el municipi i urbanitzacions. 

Així mateix, Arguilé va assegurar que una de les seves apostes és el transport públic. 

Amb tot, el líder popular va afirmar que no vols fer promeses electorals ni prometre grans projectes fins que no arribi a l’Ajuntament. En aquest sentit, Arguilé va confessar a Ràdio Palafolls que està centrat en la campanya de carrer i que fa mesos que camina pel municipi i les urbanitzacions donant-se a conèixer i escoltant als seus veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics