URGENT

Ràdio Palafolls organitza un debat amb les candidatures que es presenten a les eleccions del 28M

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres al vespre, la Sala de Plens serà un dels espais on alguns membres de les candidatures municipals es veuran les cares abans de les eleccions del proper diumenge 28 de maig. Ho faran al debat de candidatures que ha preparat Ràdio Palafolls perquè es posin en comú algunes de les idees que presenten els partits aquests comicis. 

Pel que fa als convidats, el debat comptarà amb la presència de Jordi Villaret (ERC), Loli Agüera (PSC), Tamara Vergel (EU), Óscar Berman (Nosotros), David Carpena (JxP), Raquel Alejo (PP) i Joan Aldrufeu (PSOM).

L’acte se celebrarà, com diem, a la Sala de Plens a partir de les 20h i accepta la presència de públic, tot i que aquest no podrà participar de les intervencions que facin els diferents representants polítics. 

Aquesta és una de les propostes que s’han preparat des de Ràdio Palafolls per tal d’apropar la política i les eleccions a la ciutadania. A més, a banda de les entrevistes als candidats que comencen també aquest dijous, el proper dia 25 de maig es farà un altre debat. En aquest cas se celebrarà al Teatre de Palafolls i els convidats són els alcaldables, és a dir, Francesc Alemany, Joan Vila, Juan Andrés Osorio, Jordi Caparrós, Alícia Álvarez, Marc Arguilé i Mónica Armada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics